Ik weet niet of jullie het weten, maar op het internet staan veel filmpjes! En denk nu niet allemaal meteen aan iets schunnigs he! Ik heb het gewoon over YouTube, waar veel mensen de moeite hebben gedaan om hun favoriete komische series naar te uploaden. En ik kan die mensen alleen maar dankbaar zijn! Ik ga geen links zoeken, jullie kunnen vast ook zelf wel iets opzoeken. Ik denk youtubedat het eigenlijk wel niet zal mogen hoor, maar dat kan me weinig schelen. Ik heb al menig leuke serie kunnen zien, ineens op mijn televisie, want ik heb met Kerst zo’n Apple TV gekocht en begin daar eigenlijk nu pas goed alle functionaliteiten van te ontdekken! Blijkbaar zit daar dus ook zo’n applicatie (hoe moet je zoiets noemen?) in die rechtstreeks filmpjes van YouTube op je televisie kan laten zien.

Ow yeah.

Intussen heb ik al gekeken naar De Schalkse Ruiters, Neveneffecten, Scheire en de Schepping, … Enfin een beetje alles dat geweldig is maar VRT kiest liever voor het heruitzenden van De Kampioenen bijvoorbeeld. Dan zoekt een mens zijn toevlucht ergens anders he! Ook leuk zijn trouwens uitlachseries van de vroegere VT4 (dat binnenkort gewoon Vier heet en volledig WoestijnvisTV wordt dus) en ook verschillende Nederlandse toppers als Barbie gaat trouwen en Sterretje zoekt een lief (of zoiets, ‘t is ‘t gedacht he – al die spinoffs…).

Ik kan het jullie alleen maar aanraden, zoek maar! Er zijn trouwens tegenwoordig ook wel hypermoderne televisies die zo’n ingebouwde YouTube app hebben. Onderzoek de uwe is, en de pret is eindeloos! ^^